מקבלים קוד לאימייל, בוחרים סיסמה חדשה, ואז נכנסים כרגיל.
נשלח קוד רק כדי לאפס סיסמה לחשבון קיים. לאחר מכן נכנסים שוב עם אימייל וסיסמה.